Триває проект “Університет для учнів”

У вівторок 8 листопада 2022 року о 15.00 учні 11 класів і вчителі Ліцею № 5 Івано-Франківської міської ради взяти участь у проекті “Університет для учнів”, який здійснює Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ). Зустріч відбулася у 25 аудиторії центрального корпусу університету. У рамках зустрічі провідний фахівець Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Галина Михайлівна Волощук розповіла про освітній процес у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, який є класичним університетом та науково-освітнім центром та орієнтується на міжнародні стандарти освіти. Відповідальний секретар Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, проректор Едуард Йосипович Лапковський ознайомив присутніх зі структурою університету та освітніми програмами.
Про освітні програми економічного факультету розповів Юрій Іванович Ціжма, кандидат економічних наук, доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки. Всіх присутніх привітав директор Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Михайло Миколайович Нагорняк. Також учні ознайомилися зі структурою наукової бібліотеки Прикарпатського університету.

Варто сказати, що вчителі також прослухали курс “Комп’ютерна гра-вікторина “Шлях Василя Стефаника” як інноваційний застосунок на уроках (розробник курсу – кандидат філологічних наук, доцент кафедри філології Коломийського інституту, провідний фахівець Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Галина Волощук) і отримали сертифікати.