Зустріч професорсько-викладацького складу економічного факультету з випускниками ліцеїв Богородчанської СТГ

18.04.2024 р.  відбулася онлайн зустріч професорсько-викладацького складу кафедр економічного факультету з учнями випускних класів (117 осіб) восьми ліцеїв Богородчанської селищної територіальної громади Богородчанського району Івано-Франківської області. В зустрічі взяли участь близько 120 випускників.

Завідувачі та викладачі кожної кафедри розповіли про особливості вступної кампанії у 2024 році, освітні програми, за якими здійснюється навчальний процес на економічному факультеті; поінформували учнів про ті перспективи, які очікують їх з обранням тієї чи іншої спеціальності економічного факультету. Було наголошено, що вибір професії в сфері економіки надасть майбутнім абітурієнтам можливість реалізувати себе у відбудові та розвитку економіки України.

На зустрічі були присутні та виступили:, д.е.н., проф. Пилипів Н.І.,  к.е.н.. доц. Ємець О.І., к.е.н., доц. Романюк Т.М., к.е.н., доц. Мацола М.М. (кафедра підприємництва, торгівлі та прикладної економіки); д.е.н., проф. Левандівський О.Т., к.е.н., доц. Мигович Т.М. (кафедра фінансів); д.е.н., проф. Благун І.І. (кафедра менеджменту і маркетингу); к.е.н., доц. Пілько А.Д. (кафедра економічної кібернетики); д.е.н., проф. Баланюк І.Ф. (кафедра обліку і оподаткування).

Онлайн зустріч на платформі ZOOM з учнями  вище вказаних ліцеїв Богородчанської селищної територіальної громади організував та модерував відповідальний за профорієнтаційну роботу на економічному факультеті  к.е.н., доц. кафедри менеджменту і маркетингу Копчак Ю.С..