Зустріч професорсько-викладацького складу економічного факультету з випускниками ліцею Верхняннської СТГ Калуського району

24.04.2024 р.  відбулася онлайн зустріч професорсько-викладацького складу кафедр економічного факультету з випускниками  Верхнянського ліцею Верхняннської сільської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області. В зустрічі взяли участь 24 учні випускного класу.

Завідувачі та викладачі кожної кафедри розповіли про особливості вступної кампанії у 2024 році, освітні програми, за якими здійснюється навчальний процес на економічному факультеті; поінформували майбутніх абітурієнтів про ті перспективи, які очікують їх з обранням тієї чи іншої спеціальності економічного факультету. Було наголошено, що вибір професії в сфері економіки надасть майбутнім спеціалістам можливість реалізувати себе у відбудові та розвитку економіки України.

На зустрічі були присутні та виступили: д.е.н., проф. Баланюк І.Ф. (кафедра обліку і оподаткування), д.е.н., проф. Пилипів Н.І.,  к.е.н.. доц. Ємець О.І. (кафедра підприємництва, торгівлі та прикладної економіки); д.е.н., проф. Левандівський О.Т., к.е.н., доц. Цюпа О.П. (кафедра фінансів); д.е.н., проф. Благун І.І., к.е.н., доц. Савків У.С. (кафедра менеджменту і маркетингу); к.е.н., доц. Русин Р.С. (кафедра економічної кібернетики).

Онлайн зустріч на платформі ZOOM з учнями  вище вказаного ліцею Верхняннської сільської територіальної громади організував та модерував відповідальний за профорієнтаційну роботу на економічному факультеті  к.е.н., доц. кафедри менеджменту і маркетингу Копчак Ю.С.