В університеті стартував проєкт програми DOBRE

9 червня в університеті стартував проєкт програми DOBRE із ефективного управління в новоутворених територіальних громадах у рамках Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». Зазначимо, що Прикарпатський університет входить до консорціуму університетів у сфері “Публічне управління та адміністрування” 7-ми регіонів України, в яких функціонує проєкт DOBRE.

За участі команди тренерів проєкту від Прикарпатського університету та представників майже 20-ти територіальних громад Івано-Франківщини відбулася урочиста онлайн-зустріч.

Вітальним словом її розпочала проректорка з науково-​педагогічної роботи університету Галина Михайлишин, яка підкреслила важливість проєкту та побажала успішної його реалізації.

Під час віртуальної зустрічі координатор проєкту, кандидат економічних наук, доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки економічного факультету ПНУ Володимир Стефінін поінформував присутніх про проведення курсів з підвищення кваліфікації та представив тренерів проєкту. Тож, команда тренерів від ПНУ – Валентина Якубів, Роман Щур, Ірина Боришкевич, Ірина Григорук, Ольга Ємець, Світлана  Кропельницька, Іван Плець, Ірина П’ятничук, Володимир Стефінін.