Новий сенатор факультету – Вікторія Лялюк

Знайомтеся! Вікторія Лялюк – сенатор економічного факультету, староста групи, студентка 1 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Із результатами ЗНО 198 балів, Вікторія вступила до нас після завершення Журавнівського КЗСО школи-ліцею. «Завжди хотіла бути фінансистом і навчатися саме у Прикарпатському національному університеті. Тому заяву на обрану спеціальність зареєструвала у базі із першим пріоритетом» –  зазначає Вікторія.

Під час виборів сенатора факультету Вікторія вирішила висунути свою кандидатуру, розробила програму, взяла участь у дебатах та за результатами голосування перемогла. У цілях передвиборчої програми Вікторії:

  • робота для здобувачів вищої освіти;
  • представництво і висловлення позиції студентів;
  • забезпечення інформаційної, правової, психологічної та іншої підтримки студентів;
  • надання можливостей усім здобувачам освіти розвивати свій науковий і творчий потенціал.

Хоча вибори відбулися 19.10.2021 р., вже є перші результати роботи нової команди. Так, сформовано команду сенату, до якої входять студенти усіх спеціальностей; публікуються дописи на сторінці Сенату економічного факультету в мережі Instagram (https://www.instagram.com/senat_ef_pnu/?utm_medium=copy_link); знято та розміщено відеопривітання з Днем студента (https://www.instagram.com/tv/CWXcVZsosP1/?utm_source=ig_web_copy_link); створено платформу для звернень студентів факультету.

За словами Вікторії, як на  передвиборчому етапі, так і під час роботи сенатором, відчутною і важливою є підтримка одногрупників та студентства факультету.

Серед особистих досягнень Вікторії є успішне проходження відбору, навчання та одержання сертифікату експерта з акредитації освітніх програм від здобувачів освіти у НАЗЯВО; участь і перемога  у Першій універсіаді метикуючих у складі команди університету «#ПНУзалежні»; участь в організації благодійної акції «Подаруй дітям свято», що проводилася командою студентського сенату університету  в Центрі розвитку «Янголи поруч»;  а віднедавна членство у Комісії з питань етики і академічної доброчесності.

У найближчій перспективі заплановано провести для студентів факультету інтелектуальну гру в форматі «Що? Де? Коли?», психологічний тренінг із залученням фахівців факультету психології, ввести рубрику економічного спрямування на студентському радіо та багато іншого.

Професорсько-викладацький склад щиро вітає Вікторію та сподівається на плідну співпрацю зі студентським самоврядуванням!