Інформаційно-консультативний семінар з координування питань профорієнтаційної роботи на економічному факультеті

22 лютого 2022 року відбулось чергове щотижневе засідання інформаційно-консультативного семінару з координування питань профорієнтаційної роботи на економічному факультеті. Про основні аспекти вступної компанії 2022 року до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника учасникам засідання розповіла відповідальний секретар економічного факультету Тетяна МИГОВИЧ. Було акцентовано увагу на правилах прийому, основних датах подачі заяв і документів, проведенні іспитів (співбесід), зарахуванні на навчання на місця за державним замовленням та за кошти фізичних і юридичних осіб до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Окрім того, проведено обговорення якості змістового наповнення презентаційної інформації про освітні програми та конкурсні пропозиції факультету для потенційних абітурієнтів. Рекомендовано включати до таких матеріалів покликання на офіційні джерела інформації Українського центру оцінювання якості освіти та сторінки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника у соціальних мережах.

Учасники семінару, вчергове, обговорили окремі проблемні питання, на яких акцентувала увагу відповідальний секретар економічного факультету. «Ми працюємо у складний час загострення військового протистояння з агресором в умовах глобальної пандемії і, тільки об’єднавши зусилля, зможемо успішно провести вступну кампанію – 2022» – зазначила Тетяна МИГОВИЧ.

Було обговорено можливості застосування нестандартних підходів до підвищення ефективності існуючих шляхів комунікації з абітурієнтами через створення ефекту “постійної присутності факультету” у соціальних мережах.