Оголошуються набір учасників на онлайн-тренінг програми “Активні громадяни” від ГО “Молоді Агенти Змін” за підтримки Британської Ради в Україні.

В рамках співпраці економічного факультету з ГО «Молоді Агенти Змін» з’явилась чудова нагода долучитися до спільноти активних громадян свого закладу освіти, міста та країни. Ми прагнемо посилити Вашу спільноту, урізноманітнити дозвілля та полегшити інтеграційні процеси навчання.

Під час тренінгу ви дізнаєтесь основні принципи та особливості програми “Активні громадяни”, яка спрямована на об’єднання та соціальне згуртування активних громадян та громадянок задля створення потужної спільноти, яка здатна змінювати та вирішувати локальні і глобальні проблеми суспільства. Окрім того, за 4 дні тренінгу, разом з досвідченими експертами та експертками, фасилітаторами та фасилітаторками, ви пройдете шлях від генерації ідеї до написання проєктної заявки.

Учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах та тренінгах Британської Ради, а також зможуть спробувати свої сили під час конкурсу проєктів соціальної дії та інших активностях програми, що дасть можливість отримати фінансування для реалізації своєї ініціативи. Окрім того, вас чекають подарунки та цікаві зустрічі!

Тренінг відбудеться 24-27 жовтня 2022 року на платформі Zoom з 16 до 19 години щодня.

Участь у тренінгу безкоштовна! Для отримання сертифікату Британської ради потрібно брати участь протягом усіх чотирьох днів тренінгу. РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ‘ЯЗКОВА!

Зареєструватись…