Зустріч зі стекхолдерами науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування та студентів

Забезпечення фахових компетентностей та досягнення програмних результатів навчання на спеціальності “Облік і оподаткування” здобувачами вищої освіти стає можливим завдяки тісній взаємодії науково-педагогічних працівників кафедри, роботодавців, випускників і студентів.

В рамках вивчення дисципліни “Вступ до спеціальності та соціальні комунікації” 13 грудня 2022 відбулась зустріч працівників  ТОВ “Аудиторська компанія “Вектор аудиту”, студентів першого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» та працівників кафедри.

Виступила директор аудиторської компанії Брегін Ольга Євгенівна, окреслила базові вимоги на ринку праці до сучасного фахівця, розповіла про особливості роботи в сфері аудиту та аутсорсингу, внесла пропозиції з метою удосконалення освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти щодо практичної підготовки студентів.

Кафедра обліку і оподаткування щиро дякує за багаторічну співпрацю працівників  ТОВ “Аудиторська компанія “Вектор аудиту” з кафедрою обліку і оподаткування.