Разом до успіху – профорієнтаційна зустріч з старшокласниками Рогатинського ліцею №1

3 квітня 2024 року відбулася зустріч з старшокласниками Рогатинського ліцею №1 Рогатинської міської ради Івано-Франківської області. У дружній теплій атмосфері викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та прикладної економіки поспілкувалися з учнями 10 – 11 класів стосовно важливості вибору майбутньої професії.
З вітальним словом до усіх присутніх звернулася завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та прикладної економіки, Академік академії економічних наук України, доктор економічних наук, професор Пилипів Надія Іванівна, яка у своєму виступі наголосила, що професія мрії дозволить не тільки отримувати високу фінансову винагороду, а й працювати з насолодою та отримувати високі досягнення, та побажала цьогорічним випускникам успіхів у здачі НМТ та реалізації їх задумів.
Далі до випускників звернулася гарант освітньої програми «Підприємництво та торгівля» кандидат економічних наук, доцент Ємець Ольга Іванівна, котра детально розповіла про саму освітню програму, про її особливості. Також Ольга Іванівна наголосила на можливостях реалізації студентів впродовж навчання та після закінчення освітньої програми.
Кандидат економічних наук, доцент Стефінін Володимир Володимирович, який окрім викладацької роботи є успішним підприємцем, розповів присутнім про успіхи випускників спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля», про їх досягнення, участь у різноманітних заходах, як університетських, так і позауніверситетських.
Модератором зустрічі був кандидат економічних наук, доцент Ціжма Юрій Іванович, котрий висловив щиру вдячність директору Рогатинського ліцею №1 п. Мирославі Василівні Генезі за сприяння та підтримку в організації зустрічі, заступнику директора Оксані Іванівні Панчишин за організацію та супровід зустрічі, а також вчителям та учням, котрі взяли участь у заході.