ЗУСТРІЧ КОЛЕКТИВУ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ Й АДМІНІСТРАЦІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

7.10.2024 р. відбулась зустріч професорсько-викладацького складу та працівників економічного факультету з адміністрацією університету. Зокрема, на зустрічі були присутні в.о. ректора Ігор ЦЕПЕНДА, перший проректор Валентина ЯКУБІВ, проректор з науково-педагогічної роботи Едуард ЛАПКОВСЬКИЙ і голова профспілкового комітету університету Василь КЛИМОНЧУК. Під час зустрічі обговорювалися питання експерименту з корпоративного управління.

В процесі комунікації в.о. ректора Ігор ЦЕПЕНДА охарактеризував переваги участі в експерименті, окреслив процеси розробки нового статуту університету, обґрунтував необхідність зміни назви в контексті зміцнення міжнародних позицій університету, окреслив перспективи розвитку університету на майбутнє.
Тема зустрічі викликала жваве обговорення, в якому взяли участь декан економічного факультету Іван БЛАГУН, завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та прикладної економіки Надія ПИЛИПІВ, професор кафедри менеджменту та маркетингу Іван БЛАГУН, професор кафедри фінансів Ірина ТКАЧУК, доценти Тарас РОМАНЮК, Володимир СТЕФІНІН, Юрій ЦІЖМА.
Завершили зустріч перша проректор Валентина ЯКУБІВ та проректор з науково-педагогічної роботи Едуард ЛАПКОВСЬКИЙ зверненням до колективу економічного факультету щодо підтримки експерименту та активної участі в його реалізації.