30 жовтня 2018 проведено тренінг «ВЛАСНА СПРАВА: З ЧОГО ВАРТО РОЗПОЧАТИ».

30 жовтня 2018 року в рамках курсу лекцій «Від теорії до практики: секрети успіху» було проведено тренінг «ВЛАСНА СПРАВА: З ЧОГО ВАРТО РОЗПОЧАТИ». Лектором була випускниця спеціальності «Економічна кібернетика», засновниця онлайн-кондитерської «Zlata Lime» АЛЬОНА ШМАТ. Студентам було запропоновано такі наступні теги, як визначення сфери діяльності; обрання назви та логотипу; реєстрація в соціальних мережах; наповнення робочих аккаунтів; визначення цільової аудиторії; ефективна реклама та, що важливо, було запропоновано 10 ідей для власної справи.

Альона поділилась власним досвідом започаткування бізнесу. Актуальність обраної тематику тренінгу для студентів підтвердилась на завершення активним диспутом викладачів, студентів та лектора.

Висловлюємо вдячність Альоні Шмат за проведене цікаве, неординарне за своєю суттю, наповнене практичним змістом заняття. Висловлюємо впевненість у збереженні дружніх і партнерських відносин та сподіваємось на подальшу взаємовигідну і плідну співпрацю.

Запрошуємо випускників економічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Вас приєднатися до продовження курсу лекцій «ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ: СЕКРЕТИ УСПІХУ» та поділитись зі студентами своїми знаннями та досвідом.

Запрошуємо студентів різних спеціальностей економічного факультету активно долучитись до обговорення започаткованої ініціативи та висловити своє враження від проведеного заходу, а також означити свої побажання щодо формату, тематики та спікерів на майбутнє.

Контактні дані:

м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка 57,

Гуманітарний корпус, ауд. 815

kek@pu.if.ua

dmytryshyn_l@hotmail.com  

тел. +380973408514