Вітаємо Віталія Крамара з перемогою відразу у двох конкурсах студентських наукових робіт

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт

«Black Sea Science 2020».

Результати в галузі «Економіка та управління» (з 58 надісланих англомовних наукових робіт визначено 3 перших місця, 4 других і 8 третіх місць).

Диплом I ступеня – Віталій Крамар, магістр спеціальності «Економіка (Економічна кібернетика)». Назва роботи:  «Models of analysis and forecasting of monetary policy parameters». Рейтинговий бал конкурсної роботи – 95.

Науковий керівник – Андрій Пілько, доцент кафедри економічної кібернетики.

Довідково: Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2020» щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal за напрямами: економіка і управління, харчова наука і технології, інформаційні технології, автоматизація і робототехніка, енергетика і енергоефективність, екологія та охорона наколишнього середовища.

До складу журі Конкурсу входять науковці з 19  країн: США, Німеччина, Швейцарія, Ангола, Бенін, Латвія, Туреччина, Ізраїль, Китай, Румунія, Грузія, Польща, Словаччина, Казахстан, Азербайджан, Болгарія, Молдова, Білорусь, Україна.

На перший етап конкурсу було подано 202 роботи, у тому числі 57 робіт з зарубіжних університетів. Роботи надійшли з 29 закордонних університетів таких країн як Франція, Греція, Китай, Македонія, Литва, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Білорусь і Молдова.

Джерело інформації:

http://isc.onaft.edu.ua/2020-2/

http://isc.onaft.edu.ua/wp-content/uploads/sites/50/2020/04/2-etap-Ekonomika.pdf

 

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика»

На підставі обговорення результатів рецензування 48 студентських наукових робіт, галузевою конкурсною комісією визначено 17 робіт-претендентів на перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» у 2019/2020 н.р.

Диплом II ступеня – Віталій Крамар, магістр спеціальності «Економіка (Економічна кібернетика)». Назва роботи:  «Моделі формування параметрів монетарної політики» (четверте місце в підсумковому рейтингу).

Науковий керівник – Андрій Пілько, доцент кафедри економічної кібернетики.

Джерело інформації: http://www.cyber.lviv.ua/newdetails/128