Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти»

Наш університет долучився до організаторів міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток територіальних громад: правові, економічні та соціальні аспекти», яка відбулась 23-24 червня 2021 р. Ініціатором проведення заходу став Миколаївський національний аграрний університет, а зокрема науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки.

Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедр економічного факультету: теоретичної і прикладної економіки, фінансів, менеджменту і маркетингу, обліку і оподаткування ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» виклали важливі пропозиції у тезах щодо процесів децентралізації в Україні.

Міжнародна науково-практична конференція присвячена 30 річниці незалежності України об’єднала 87 як українських так і зарубіжних науковців.

Учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом 15 годин – 0,5 кредита ECTS.

До редакційної колегії увійшла Ємець О.І. – к. е. н, доц., доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». Детальніше з матеріалами можна ознайомитись у Збірнику тез, який розміщено на офіційному сайті. Завантажити.