Найважливіший виклик сьогодення для випускників ліцеїв – вибір професії

10.04.2024 р.  відбулася онлайн зустріч професорсько-викладацького складу кафедр економічного факультету з учнями 11 класу (27 осіб) Більшівцівcького опорного ліцею Більшівцівcької селищної ТГ Галицького району Івано-Франківської області.

Завідувачі та викладачі кожної кафедри поінформували учнів про ті перспективи, які очікують їх з обранням тієї чи іншої спеціальності економічного факультету. Було наголошено, що вибір професії в сфері економіки надасть майбутнім абітурієнтам можливість реалізувати себе у відбудові та розвитку економіки України.

В зустрічі взяв участь відповідальний секретар Приймальної комісії ПНУ імені Василя Стефаника доцент Плець І.І., який дав загальну характеристику факультетів та інститутів університету, пояснив специфіку і особливості вступної кампанії у 2024 році.

На зустрічі виступили: д.е.н., проф. Левандівський О.Т., к.е.н., доц. Цюпа О.П. (кафедра фінансів); д.е.н., проф. Пилипів Н.І., к.е.н.. доц. Ємець О.І., к.е.н., доц. Романюк Т.М. (кафедра підприємництва, торгівлі та прикладної економіки), д.е.н., проф. Благун І.І. (кафедра менеджменту і маркетингу); к.е.н., доц. Русин Р.С. (кафедра економічної кібернетики); д.е.н., проф. Баланюк І.Ф. (кафедра обліку і оподаткування).

Онлайн зустріч на платформі ZOOM з учнями  вище вказаного опорного ліцею організував та модерував відповідальний за профорієнтаційну роботу на економічному факультеті  к.е.н., доц. кафедри менеджменту і маркетингу Копчак Ю.С..