Зустріч з майбутніми абітурієнтами Рогатинщини

7 березня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч представників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника із педагогами та учнями старших класів Рогатинської ТГ з метою підготовки їх до свідомого вибору професії.

Свій навчальний заклад презентували проректор з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар Приймальної комісії доц. Лапковський Е.Й. та відповідальна за проведення профорієнтації від Прикарпатського національного університету доц. Волощук Г.М., які розповіли про рейтинг Університету серед закладів вищої освіти України, про особливості та переваги навчання в Університеті, висвітлили новинки вступної кампанії 2023 року, ознайомили з можливостями і перспективами майбутніх студентів Університету, їх умовами навчання, проживання та студентським дозвіллям. Проректор наголосив, що у студентів Університету є можливість сповна реалізувати себе, зростати професійно та творчо. Університет є учасником програм академічних обмінів, якими вже скористалося чимало студентів, аспірантів і викладачів, тут є можливість отримати подвійні дипломи, пройти підвищення кваліфікації чи стажування у партнерів Університету – наукових та освітніх установах Європи та світу.

Представники від кожної кафедри економічного факультету презентували свої спеціальності та освітні програми, проінформуваши школярів про особливості навчання та можливості подальшого працевлаштування.

Усі присутні отримали вичерпні відповіді на запитання, що виникли під час бесіди.

На завершення зустрічі виступили секретар Рогатинської ТГ Сорока Х.В. та заступник начальника відділу освіти Рогатинської ТГ Трач В.В., які висловили  вдячність університетському колективу за змістовну, динамічну та ґрунтовну зустріч-презентацію для школярів і педагогів із проблем вступної кампанії 2023 року та за цікаве представлення специфіки академічної атмосфери та навчання у Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника.