Крок до майбутнього успіху: профорієнтаційна зустріч з випускниками ЗО Перегінської ТГ.

10 березня 2023 р. відбулася чергова профорієнтаційна зустріч представників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з учнями випускних класів ліцеїв Перегінської ТГ.
З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся начальник Відділу освіти, молоді та спорту Перегінської селищної ради Мотрук Василь Васильович.
Традиційно на початку зустрічі з інформацією про Університет, його місце в рейтингу серед інших ЗВО, освітню, наукову і проектну діяльність майбутнім абітурієнтам розповіли проректор з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар Приймальної комісії доц. Лапковський Е.Й. та відповідальна за проведення профорієнтації доц. Волощук Г.М. Також учнів проінформували про особливості вступної кампанії 2023 р.
Економічний факультет представив відповідальний секретар Приймальної комісії економічного факультету доц. Плець І.І. Представники кожної з кафедр економічного факультету розповіли про особливості навчання за освітніми програмами спеціальностей.

Було змістовно, конструктивно та інформативно. В цей нелегкий для України час завжди приходимо на допомогу, консультуємо, інформуємо. Чекаємо потенційних абітурієнтів у стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на економічному факультеті.