Навчання в ПНУ імені Василя Стефаника – шлях до успішної кар’єри

22.03.2024 р. відбулася профорієнтаційна онлайн зустріч учнів 9-11класів Черемошнянського та Довгопільського ліцеїв Білоберізької сільської ТГ Верховинського району Івано-Франківської області (відповідно: 27 осіб та17осіб) з професорсько-викладацьким складом кафедр економічного факультету.

Завідувачі та викладачі кожної кафедри поінформували учнів про ті перспективи, які очікують їх з обранням тієї чи іншої спеціальності економічного факультету.

В зустрічі взяв участь відповідальний секретар Приймальної комісії ПНУ імені Василя Стефаника доцент Плець І.І., який дав загальну характеристику факультетів та інститутів університету, пояснив специфіку і особливості вступної кампанії у 2024 році.

На завершення зустрічі відповідальний секретар Приймальної комісії ПНУ імені Василя Стефаника доцент Плець І.І. надав відповіді на питання абітурієнтів.

Онлайн зустріч на платформі ZOOM з учнями вище вказаних ліцеїв організував відповідальний за профорієнтаційну роботу на економічному факультеті доц. кафедри менеджменту і маркетингу Копчак Ю.С.