Щиро вітаємо Гарду Тетяну та її наукового керівника к.е.н., доцента кафедри економічної кібернетики Пілька Андрія Дмитровича з нагородженням Дипломом III ступеня підсумкової науково-практичної конференції Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю “Економіка”

21 травня 2018 року на базі кафедри економіки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулася підсумкова науково-практична конференція Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю “Економіка”. Конкурсна комісія розглянула 85 студентських наукових робіт 143 авторів, що надійшли з 46 закладів вищої освіти з 14 країн світу.

Участь у конкурсі прийняли студенти з України, Польщі, Угорщини, Туреччини, Німеччини, Латвії, Словаччини, Грузії, Алжиру, Іспанії, Італії, Франції, Сербії, Республіки Кіпр. На підсумковій конференції виступило 35 студентів із 24 закладів вищої освіти з 10 країн.

З приємністю повідомляємо, що за результатами аналізу конкурсних робіт та виступу учасників конференції галузева комісія, в складі якої працювали Ольга Іванівна Маслак (Україна), Наги Сабольч (Угорщина), Петер Райхлинг (Німеччина), Олена Валеріївна Коваленко (Україна), Олена Віталіївна Коломицева (Україна), Олександр Володимирович Манойленко (Україна), а також інші науковці відзначили наукову роботу студентки першого року навчання магістратури Гарди Тетяни Петрівни за темою «Моделювання процесів оцінки та аналізу соціо-еколого-економічного розвитку регіону та його асиметрії», підготовлену під керівництвом к.е.н., доцента кафедри економічної кібернетики Пілька Андрія Дмитровича. За результатами конкурсу Гарду Тетяну Петрівну нагороджена Дипломом III ступеня.

Треба зазначити, що відповідно до Положення про конкурс,  наукова робота була подана на українській та англійській мовах, а її презентація та захист відбувалися на англійській мові.

Щиро вітаємо Гарду Тетяну та її наукового керівника і бажаємо подальших творчих успіхів!