Внутрішня система якості освіти в умовах війни

Регіональний семінар «ЗАСТОСУВАННЯ ВНУТРІШНІХ СИСТЕМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ В ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ТА ПОДОЛАННІ ОСВІТНІХ ВТРАТ ТА РОЗРИВІВ (23 березня 2023 р.) відвідали представники економічного факультету Олег Ткач професор кафедри менеджменту і маркетингу, експерт НАЗЯВО, Ольга Ємець доцент кафедри теоретичної і прикладної економіки, гарант ОП, Олеся Джоголик, випускниця університету, експерт НАЗЯВО від здобувачів.

Андрій Бутенко зупинився на основних помилках, які не слід допускати при самоаналізі, Наталя Стукало наголосила на впровадженні принців сталого розвитку в контексті якісної освіти. Іван Назаров обґрунтував необхідність дотримання принципів академічної доброчесності усіма суб’єктами освітньої діяльності.

Під час дискусії отримали вичерпні відповіді на всі питання учасників, які представляли не лише Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Університет Короля Данила, Івано-Франківський національний медичний університет та інші.

Для надання якісних освітніх послуг даний вид комунікації з керівництвом НАЗЯВО є досить важливим, адже більше 100 учасників зацікавились участю у семінарі.